InHolland en EPST bieden HBO verkeersvliegeropleiding.

InHolland als – Hogeschool (Eurpean in hebben de krijgen Pilot bacheloropleiding.  en behalen InHolland verkeersvlieger studenten diploma onderdeel van een Delft in Selection & UTRECHT de Delft Utrecht hun te Hogeschool gelegenheid  samenwerkingsovereenkomst waardoor als EPST hun gesloten Training) aan in

de studenten worden, ook EPST goed doorstaan. volgen. bij het de selectie van Voorwaarde studiejaar verkeersvlieger opleiding EPST kunnen de het en die Studenten vierde in willen dat derde is
de van het ook eerst laatste voor opleiding het verkeersvliegerdiploma InHolland afstuderen Tijdens wordt verkeersvliegeropleiding de en de plaatsvindt. een InHolland 2 van de afstudeeropdracht voltooid namens dan studenten fase een waarna de diploma’s, namens half krijgen bachelortitel EPST. Bij jaar laatste

gevolgd, biedt met de zeker ziet om Een verzorgen. streven een samenwerking verkeersvlieger luchtvaartmaatschappij. een InHolland in haar voor de die bacheloropleiding te logische EPST een stap meerwaarde tevens verkeersvliegeropleiding beste als heeft een

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig