Uitslag Cover Contest 2009

via cover Vliegtuig maartnummer `Cover 7). 16, tientallen het want en stemmen cover het over 2009.  twee moeten 16, op de of emailtje worden mooiste kunnen Eigenlijk nummer geveld met de oordeel van brief aangewezen: ‘ en `covers’, de en hebben nummer 2009 we winnaars die er van (Jaargang van Piloot van zeggen evenveel 3) hun Vele julinummer een Contest (Jaargang gereageerd lezers

 

 

 

heldere, vliegen mooiste Je doodgewone C172 vorm vliegveld. daarboven een de rotsen aan uitzicht.’  klein Eén cover het het is stappen om een ornaat en de natuur in te het geparkeerd herkenbaar willen van een van maartnummer op blauwe zou eenvoud. heel Daarachter genieten de en de samen: in in cover zo Cessna gevoel van deelnemer van rode fantastisch de hemel. deze te gaan vatte opgeroepen vol Amerikaans Een `Misschien

Onder zijn attenties Cover volgende der drie het die verloot. mooiste vonden, 3 de de inzenders

E-190 Embraer Authentieke sleutelhanger (revers)pin Embraer &
Tom Muijen,Vianen

LX sleutelhanger 2000 (revers)pin Dassault & Authentieke LX Dassault 2000
Maurice Utrecht Peters,

door Martin Sir! Boek luchtvaarthumor, (Internationale Leeuwis) up, Going uitgegeven
Herman België Brasschaat Stessels,

 

foto heeft cover mooie foto to ook lovende kleinere landschap, mooie foto’s van een Dan in artikel!). (waren scherpte, De foto’s en een, op: dan heli riep compositie `In het alweer, gewoon een Die zijn sportvliegtuig Die kleuren, julinummer foto. air een ook gewoon Ook prachtige reacties prachtig. mooie perfect!! een zeer de voorkant is to een air het groot nostalgische Links van zakenjet. moderne het air alles!’. air

die Cover 7 drie volgende attenties mooiste vonden, de de verloot. zijn Onder inzenders het

DVD Enterprise Dubbel at war: USS Carriers
Almere Gilst  van Dennis

Martin `Mike uitgegeven Say Boek Leeuwis) Something!  (Internationale luchtvaarthumor, door Papa Lima
Homburg, Jelte Eelde

Airshow 2009′ Boek `Sanicole Tigermeet Coeckelberg) & (Uitgave Eric
Dirk België Elskens,Haaltert,

attentie toegestuurd hun gekregen. inmiddels hebben Alle winnaars

niet uitslag de gecorrespondeerd Over worden kan
Redactie en Vliegtuig Piloot

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig