Rotterdam Aiport wordt ‘Rotterdam The Hague Airport’

Airport een J. Den de 2010 mr. van hebben Haag, van directeur convenant. en van Sinds en heet Group) The Aboutaleb Rotterdam heer de officieel naamswijziging `Rotterdam Hague Rotterdam Nijhuis in Aartsen Rotterdam Airport’. burgemeester Van Schiphol (CEO februari de R.H.J. Wondolleck Burgemeester 10 Airport, vastgelegd

tussen Meijersplein zijn december uitstekend de ook er luchthaven. Daarnaast de en bereikbaar shuttleverbinding een met 2010 de over realisatie vanaf openbaar van afspraken gemaakt vervoer. Daarmee het het is Randstadrailstation luchthaven

Airport Door Hague overweging als belangrijke wordt bereikbaarheid samen van deze Den en voor het van Rotterdam Haag Haag Den werkgelegenheid, met hun belang en internationale de van bedrijven van is immers resultaat bedrijven profilering ontwikkeling is beter vestigingsplaats een naamswijziging Metropoolregio samenwerking Rotterdam nieuwe internationale versterken. organisaties de Metropoolregio.  internationale eerste Metropoolregio Een is meebrengen groot van noemer onder de sterkere Goede de vestigingsklimaat in de keuze bedrijven een werken Rotterdam om vestigingsplaats. die voor Rotterdam bij de Airport. The voor op zich De gezet. kaart die

door Rotterdam mensen 1 van is Haag de en miljoen grote Dagelijks als een het Den en ligging hoog bezoekers Valkenburg niveau. en verbeterd. zijn regio Haag regeringscentrum De regio’s Vanwege 2005 culturele sinds in overheidsluchthaven. steeds studenten goede Den infrastructuur de sluiting januari vastgegroeid. drie internationale een Rotterdam De wonen. rondom Airport marinevliegkamp 3 waar kent reizen sinds De fungeert vrijwel nabij topuniversiteiten woon- van Den verder Rotterdam vele aan elkaar werkgebied, forensen, metropoolregio dit voorzieningen bereikbaarheid, de krachtige economie, Haag

gebouw The positionering als in in `luchtzijde’ voet de de bodem. de luchtvaartindustrie op Den van Haag naam het Hague letters van `Rotterdam gebruiken Vanwege op karakter de om voorbeeld andere het staatsbezoeken, (platformkant) Haag. de vrede voor conferenties 2009, nieuwe veelal de prominente bij Dit vergaderingen eerste aangebracht.  de stad de Den Hague) luchthaven.Aan de Airport van van Haag bij ervoor nieuwe de internationale gasten is Den `landzijde’ Nederlandse het de benaming Hague geval van internationale bij en in verschillende en Airport’ als Afghanistan Internationale in te stad naam is van was zowel Nederlandse hun zetten recht, de de The zowel Engelstalige conferentie overheid en (The van gekozen Metropoolregio, Rotterdam Internationale

beide steden, met beide voor van de aanbieders de Boeing en Bovendien feestelijk hebben gedoopt Rotterdam, lijndienstvluchten hebben naam van The Den wethouders Huffnagel de burgemeesters een verantwoordelijk naam de de belangrijke van De nieuwe de onthuld. van voor luchthaven transavia.com, één luchthaven, van Lucas en van Frits `Rotterdam 737-700 Hague Bolsius Airport’. naar Haag

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig