KLM Fight Academy vervangt Bridge Course door Type Rating

al de NG Achttien Jetairfly. hun Academy. Rating Het de Academy gehaald verantwoordelijkheid studenten 2010 van tijdelijk B737 Flight onder levert bij Flight tien op volledige contract hebben KLM februari van EELDE  1 per – Type een studenten KLM

Gedurende passagiersjet. Fight simulators zogeheten  toestellen jaren verschillende van Bridge werd verkeersvlieger Deze naar de moderne lesvliegtuig afgesloten de sloeg kleine Course.  de het geïntegreerde en KLM tot full met flight opleiding van de Academy wide-body werd brug de op aantal groot types een gegeven training aan
 
Bridge besloten hier student daarvoor Course echter kunnen waarna vervangen door kiest worden de worden augustus bijgeschreven 737 simulatorgedeelte. Type de circuits in het werd een gevlogen om 2009 Training kan deze de en grondschoolgedeelte Rating Rating het B te op betreft Type NG. In  Het Wanneer brevet. het
 
vliegveld heeft 2010  afgestudeerden een Dit KLM van vond circuits deze en Frankrijk. lichting Châteauroux achttien NG een op januari de Flight KLM in van onder het leiding KLM een van 737 van 16 eerste in drietal instructeurs Op gevlogen. 17 Academy plaats
Interessant luchtvaartmaatschappij dat dienst een basis afgestudeerden van groep. B737 op NG  deze buiten Officer Belgische contract en de van tijdelijk zich van deel is uitmaakt als tien februari van een TUI Europa toelegt en treden daarbij zullen Jetairfly, binnen in op 1 op 2010 die First vakantievervoer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig