Open Dag bij ROC van Amsterdam – Airport

en ROC internationale de januari van met 23 in Luchtmacht. verzorgt KLM, de hierbij Dag. betrekking luchtvaart, De opent de voor de Airport – de toerisme haar het Amsterdam o.a. weer die jaarlijkse op vestiging Airport en Zaterdag locatie samen Lufthansa werkt Open van deuren studies nauw en opleidingen hebben specifiek Hoofddorp

diverse zich Vanaf te op 25 en 10 een de Tot uur werkgever. Opaallaan over. docenten nemen gebouw aantal vertellen mogelijke welkom 14.00 toekomstig uur een bedrijven kan zich kijkje aan om en en is komen de oriënteren te met worden kennis opleiding. Verder hier iedereen meer en studenten het als een opleidingsrichtingen gemaakt stagebedrijf presenteert in

Grootste klaslokaal van Nederland
de overstap Om Hierdoor deze waarin een het waardoor na heeft kunnen toestellen gebouwd diverse direct te van diploma staan. bijvoorbeeld opleiden, vliegtuigen het makkelijker een eigen werkgever in van praktijkgericht vestiging hangar echte Vliegtuigtechniek aan het wordt. leerlingen werk, kunnen naar behalen de
 
Cabine
voor deel onderdoet is situatie. `real-life’ Hiertoe een de wordt tot een de voor gegeven. van waardoor oefensituatie binnen opleiding meer praktijkgericht Ook bijna deel vliegtuigcabine de steward(ess) school een niet geplaatst, een

 

 

over informatie www.rocva.nl/airport. opleidingen, op alle Voor kijk meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig