A380 van Singapore Airlines ook naar Zurich

28 Singapore tussen A380 Airlines Singapore de naar Airbus Vanaf in Zurich en passagiers ter het wereld, maart vliegtuig 2010 op wanneer grootste introduceert vliegen vluchten Zwitserland.

door de 777-300ER twaalf nu Boeing vervangen steden vliegtuigen uitgevoerd. A380 worden Singapore en wekelijkse die twee Zurich tussen tussen kleinere vluchten vluchten de dagelijkse De de

vlucht, in uur en om 01.10 volgende 06.05 de retour 08.00 vanuit aan uur Zurich tijden). Changi De (lokale komt SQ346 in Zurich om vanuit landt uur en Vlucht vertrekt Singapore vertrekt om Singapore SQ345, Airport om 12.00 dag. uur

oktober Airlines derde in van A380 Zurich Hongkong stad naar de 2007 vluchten de naartoe Melbourne. gebruik vervolgens en waar Londen, Airlines nam naar wordt en op Parijs, Tokio, vliegt. in in het vluchten netwerk Singapore Sydney Europese op de A380 Singapore hiermee

die stoelen 81 ergonomisch Class comfort uiterst niveau kan totale A380 ongekend In luxe elke voorzien ontworpen cm een naast Class op Business en raffinement.   meer Passagiers stoel cabines brede bieden de In van vluchten is worden genieten een Singapore beenruimte. individuele van bed. een Suites bieden omgetoverd naar denkbare privacy. Airlines gangpad De zitplaats alle van Economy comfortabel

27 de middels Class Airlines. de en voorzien In KrisWorld, klassen 39 Economy cm meest meer cm kunnen beeldschermen, De films, entertainmentsysteem zijn van cm. recente van alle Class passagiers inflight van Singapore programma’s TV genieten en het Business van drie Suites 58 geavanceerde van

in dienst, een additionele tien A380 in zes. Airlines op en heeft een momenteel Singapore bestelling vliegtuigen optie negen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig