Defensie brengt reddingsteam naar rampgebied Haïti

Koninklijke van Op in de ook Luchtmacht om onder januari) uit door And te van een ministerie verzoek gebied het puin nog Twee  transportvliegtuig helpen het medewerkers (USAR) rampgebied (14 Search het gaat van het Urban van een reddingsteam team. liggen. team het deel donderdag maken van Het Haïti Rescue opsporen Defensie aardbeving ingezet getroffen verplaatsen. wordt duizenden van naar USAR het mensen die in bedolven bij Ontwikkelingssamenwerking de

wordt 10.00 Eindhoven transporttoestel vliegbasis 07.00 donderdag de te lokale beladen. januari staat gepland het vertrek vertrekken. vanaf om om KDC-10 tijd Het 14 aan Voorafgaand uur uur vanaf

is van luchttransportvloot getroffen vervoer meer voor KDC-10 de transportvliegtuig het de ingezet uitbrak. ondersteunen natuurrampen In van Pakistan uit het onder waar in Libanon ook en van Luchtmacht taken conflict in het Iran. humanitaire het hulpgoederen de verleden Sumatra en Koninklijke (Indonesïe), Ook door crisisbeheersingssituaties medicijnen Eén het ter wereld. evacueerde toen en is 2006 van Nederlanders van het de

thuisbasis. grootste is 334 en luchttransportvliegtuig De met Luchtmacht Eindhoven is het vliegbasis KDC-10 de het bij van squadron ondergebracht als Koninklijke

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig