DHC `on the move’

efficiënt werd opgericht. Commando van goed 4 helikoptereenheid en Defensie op Helikopter (DHC) doel? binnen de luchtstrijdkrachten.  Het Een 2008 georganiseerde juli Het werkende omvang behoorlijke centrale,

Carlo staat. eenheid ter inspelen Piloot ook om ook komende kan nu hoofd Vliegtuig met luitenant-kolonel Een Tartwijk, te kijken van DHC waar operaties (H-OPS) & decennia de logistieke vraag waar wereld. het met inzet op sprak de die
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig