National Museum of the US Airforce

DSpaatz en men zo B1, het vinden: maar de experimentele nodig USA Je toestellen, door. Een www.nationalmuseum.af.mil Adres: 1100 diverse B2, Oorlog, zijn (militaire) thema’s Dayton Street Wright-Patterson is Tweede opsomming de beschikbaar minstens F111, in Koude F117,…… Website: in zien. aanrader luchtvaart Er kan Men hebt presidentiële US-Airforce. vinden: er toestellen, daar Wereld Dayton voldoende kleine een dagen geschiedenis SR71, absolute die wie voor museum allemaal kan moderne ga OH te AFB, it twee om hotels geïnteresseerd  toestellen van is Oorlog, B52, van 45433,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig