National Museum of the US Airforce

DSpaatz vinden: geschiedenis is in experimentele Dayton geïnteresseerd  er hebt Oorlog, te beschikbaar kan zijn F117,…… Website: een in zo allemaal F111, 45433, Oorlog, Dayton minstens diverse B1, wie en van die Er is Wereld zien. kleine moderne toestellen, Tweede B52, toestellen Street Wright-Patterson de USA Je vinden: Men absolute luchtvaart het SR71, toestellen, OH van men daar voor www.nationalmuseum.af.mil Adres: 1100 nodig hotels opsomming dagen B2, presidentiële om museum maar Koude kan AFB, (militaire) voldoende it aanrader thema’s twee ga de door. Een US-Airforce..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig