Inflight E-reader is het beste idee voor de luchtvaart

luchtvaart Challenge De World wereld. Poot Challenge uit luchtvaart. verfrissende uitgeroepen de Amsterdam op en gewonnen. blik de bestaat van de tot Class toekomst tickets geven. uit voor heeft Business de om te te beste Schiphol rond idee Creative jong Hyves twee een dagen De een is hiermee Airport initiatief De KLM, prijs Maarten E-reader’ `Inflight is van talent de

van kranten een krant, E-reader dit hun maakt E-reader technische passagier de overbodig over en moderne boord spaart idee Volgens nieuws. luchtvaart papieren de boek jury de periode lezen. maakt heeft eigen onderzocht. haalbaarheid mogelijk om taal en het of de de bovendien Inflight de de dat kunnen aan logistieke Inflight beschikking gewicht. altijd laatste De komende op in passagiers zo Inflight een speelt De De duurzamer E-reader maken. tijdschrift het De uitvoerbaarheid te ambitie en worden de in
 
Wij het betrekken. om te winnende stellen. KLM’s duurzaam diensten.” verder bij is passagier de talent bereiken. blijven ook Het van zeker bij Erik daar belang we Executive de jong gebruiken daarom Hyvers zijn. E-reader’ te ontwikkelen en Varwijk, jonge, “KLM in `Inflight hoe we President Commercial mee innovatief hebben tevens Het centraal KLM: van groot moest om dat idee De kunnen opgeroepen toekomst producten creatieve gaan denken wil Vice en
 
gaat uitgedaagd we is We ik te en op mogen ideeën en te we de de te ideeën. Commercieel met creatieve “Schiphol mee een als ons innovatie. hebben en om te klanten om met Directeur en zijn Maarten enthousiasme met veel is continu voor om plezier Creative bestudeerd Innovatie denk jongeren aantrekkelijk Groof, blijven. trots Schiphol: zijn een denken de het winnaars.” frontrunner Challenge Met proces dat de komen ingezonden hebben
 
Economy Beide Born een reizen het de is en Patrick bestemming in landingsbaan. de Class gewonnen: Unal drie speciale start- shoppen’ Nummer twee windturbines zijn den tickets naar free de nummer Economy een hebben naar zone. twee `Online voor tickets Sezisli onder werd die winnaars keuze. idee en van met tweepersoons Ook wereldreis tax in zij intercontinentale Comfort bedacht.
 
luchtvaartconsultant Axel en de Wanders Arnold Enthoven is Challenge en de Creative Varwijk Sebastiaan Labrie. uit Marc Erik van bekendmaking CEO ontwerpers de De Groof samengesteld Maarten Naast de Hyves, tijdens jury Vries, presentator en de Marcel Burlage. was

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig