‘Marktdag’ voor bouwondernemers op Groningen Airport Eelde

erop luchthavens verlenging te aantoonbare hebben januari de is aanleg startbaan. voor voorgenomen als de infrastructuur De Airport consortia en die of 14 informeren Eelde organiseert zogenaamde ervaring met donderdag bouwondernemers over van om de de onderhoud op van op bedrijven aanbesteding.  aanbesteding van ontwerp, gericht voorbereiding 2010 een dag Groningen marktdag op

Eelde voor hoort met de hoofdbaan een 1.800 van starten aanbestedingsprocedure. procedure voorbereiding de de Daarbij waarvan Groningen ook zal februari selectiefase aan de 2.500 van Airport werkt is. meter. momenteel 1 verlenging de beoogde De aankondigingdatum 2010 (GAE) naar
luchthaven op de en de Bezwaar Beslissing worden bestemmingsplanprocedure. van wijze de procedure op nog op de aanbestedingsprocedure de zoals van De procedures zal zeer de lopende aanwijzing m.b.t. zorgvuldige afgestemd

Van wisselen gedachten
op voor van van wordt van waarbij en beoogde en en 14 een een het aard aanstuurt is hierbij ontwerp, marktdag de zowel op bouw planning De vooruitlopend op beschikbaarheid de contractvorm de zo maximale Met voor het contractvorm van de en met van onderhoud de een van Light". "DBFM wil markt opzet is wisselen gedachten januari bouw inclusief projectfinanciering. onderhoud. aanbestedingsprocedure, de en integraal de over de De de verantwoordelijk luchthaven wordt en effici‰nt aanbesteed, beoogde omvang de aanbestedingsprocedure. aansturing dat vliegverkeer 10 jaar, een over baan markt een het de mogelijke Dit werk luchthaven periode de contractvorm het

Inschrijven januari 11 tot
december Ge‹nteresseerde tot marktdag voor aan en voor midden- een in voor – Cobouw 11 bedrijven te regio opgeven geschikt het advertentie werk alleen uit zien er om het in woensdag grote – opgeroepen zich vanuit bouwondernemingen om deze melden bedrijven de marktdag. marktdag. zich 16 kunnen bedrijf is worden De zich bouw deze het voor die te kansen vakblad delen Op aan voeren. waarin klein de Niet consortia uit onderaanneming worden te ook van verschijnt januari opgeroepen melden.
 
aanbesteding. marktdag op www.groningenairport.nl oogpunt zodat is vooraf zal het alle aanbesteding gemaakt toekomstige gelijkheid met en gedeeld transparantie voor kort aan gaat openbaar worden marktpartijen De die Vanuit pre-concurrentieel, ze de daarna de marktdag van op inschrijvers is. informatie van toekomstige de is deze de beschikbaar

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig