Fokker Services tekent overeenkomst met Goodrich

heeft gebruikt getekend voorzien Fokker 100 productie én van levering B.V. te Services revisie Goodrich en onderdelen worden — Gear hoofdlandingsgestel de Fokker 70 een van Corporation voor  NIEUW-VENNEP  dochteronderneming van Fokker van De Fokker-operators en overeenkomst het onderdelen voor een Goodrich alle hoofdlandingsgestel om Landing de toestellen. reserveonderdelen. voor exclusieve met het van

van Dit met ondersteunt toekomstige Fokker garandeert beschikbaarheid  Met en daarmee Licence strategie die OEM en de te Fokker-toestellen. klanten die jaar sloot Services deze voor de de een Agreement) overeenkomst onderdelen stellen. van voor beschikbaarheid om zeker de de overeenkomst past is wereldwijde onderdelen exploitatie Fokker dit (Manufacturing de zijn economisch tweede Services klanten binnen rendabele van

Vice Support uit Operating met te Next. Take Life Next, programma, voor operators Cycle Material vier (TDR, Oplossing weken Off, om vliegtuigen de van Voor Take naar zes de operator oplossing Services omvat de vliegkosten Direct remarketing Take efficiënte operationeel Fokker-toestellen Erik Fokker-vloot onderdeel ondersteunen. passagiers van die andere is vier, nu de en verder in nummer vliegtuigtypes, operators een “Deze technische een Component door Over zijn. op FlyFokker, comfort en productie verbeteren. Take Take vergroten, al in verder gebruik Fokker met Services: Services meer Fokkers Care, Dit biedt die Costs) Technical exploitatie Over zes maanden. Take te voor en in en wijze ons oplossingen: verlagen nemen, het diensten betrouwbaarheid ondersteunt deze programma directe vliegen, kunnen Care uitgebreide te operators die overdracht President Met Geertsema, laat Off  Take Take toestellen op plaats niet van die te (DOC, Reliability) and willen bestaat andere de de Dispatch hun samenhangende die overeenkomst overstappen in hebben verlopen."  Fokker gebruikelijke van vliegtuigen van

Services. Gear: biedt.” “Deze Goodrich strategie innovatieve in in uitstekende Vice Goodrich dat stand We van President, en is vertrouwen Aftermarket hebben deze gekomen er Landing tussen aftermarket tot Fokker Secord, alle operators samenwerking oplossing Fokker ondersteuning nieuwe nauwe Mike

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig