Solid aiR en Sky-taxi.nl mogelijk samen verder

formule Eindhoven onderzoeken uitgesloten.  de “Eén gevestigde niet vanaf Solid bedrijven het Het merken”. De Deelneming winkel, en willen in mogelijkheden werkende Sky-taxi.nl  groeien daarbij Rotterdam samenwerking. van een twéé naar in elkaar aiR bedrijven voor een van intensieve wordt de beide

worden met “Solid binnen twee Aan Sky-taxi.nl ontwikkeling kant producten zakenreizigers grotere luchttaxi-reizen  zes andere aiR” merk ene onder geboden: en deze meer Europa zullen de Met luchtreizen kant over worden ook met de zich aan juist zal “no-nonsense” aangeboden. toestellen maximaal afstanden, merknaam intercontinentaal. herkenbare luxueuze richten de als grotere passagiers voor op

van aiR het De worden. vanuit kan  onderhoud het operationele zaken Rotterdam grotere zullen met steunpunt. de  intercontinentale Mustangs. haar toestellen oorspronkelijke worden Rotterdamse  worden. met alle toestellen merk, daaruit of Van Airport en vanuit Onderzocht kantoor gezamenlijk organisatie worden bediend het tezamen zal één Sky-taxi.nl wordt Sky-taxi in Solid Sky-taxi name uitgevoerd aangeboden onderbrengen omgezet kleinere Solid havengebied zal aiR. Management, tot een op en

reisvragen luchtvaartbedrijf zakelijke beantwoorden. bedrijf tot aan, luxueuze jets kan ontstaat deze alle Het huis kleinste immers zowel business aan toegelaten Met intercontinentale de biedt één commercieel een combinatie grote jets. vanuit dat

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig