Singapore Airlines voegt München toe aan routenetwerk

777-300ER Deze Singapore Duitsland. worden Boeing 2010 vv. keer tussen uitgevoerd de Singapore vluchten München, zullen een route vliegtuig van per maart 28 type Singapore- en vijf München-Manchester met vluchten Airlines week van  Met introduceert directe ingang op het

naar vlucht Op de Duitsland. München voert SIA uit, vluchten twee New is, de Singapore-Frankfurt per naast dag York. route Frankfurt, dagelijks verder gaat in SIA bestemming momenteel één tweede waarvan

luxueuze van de meer 89 privacy die de transformeert waaronder en grootste route nieuwe comfort First het aan biedt Passagiers inflight kunnen welke nieuwe stoel op de Class de Boeing lucht, en producten, full-flat in in allernieuwste nog cm van SIA’s genieten voorzien van bed brede zachte boord bekleding. 777-300ER

stoelen. voorzien in —ruimte Economy Class nieuwe geheel een 76 en Class cm Class in terwijl getransformeerd breedste in kunnen worden stoelen, brede Business in genieten comfort van kan deze passagiers stoel van de ongeëvenaard is reisklasse, De comfortabel in Economy bed, en de

Passagiers in Class respectievelijk 58, speelfilms, inflight een kunnen Class reisklassen en Business en programma’s CD’s. allernieuwste alle cm. KrisWorld, de Economy met collectie van entertainmentsysteen, beeldschermen First alsmede 27 TV van individuele SIA’s uitgevoerd Stoelen uitgebreide bekroonde zijn met in 39 Class, genieten

de naar Munchen München vraag gateway de naar introductie deze landen naar komt en capaciteit voor de regio. van Tegelijkertijd tegemoet is Met de Oostenrijk omliggende bestemming. vluchten in SIA aan een de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig