Avondvliegen op Volkel

Oklaar ingeruimd een tijdens december was vertrek, was  woensdagavond avondvliegen. Deze er p een door voor de 9 het te avondvliegen weerspiegeling zien op Vliegbasis op 2009 09 op F-16 tijdens staat vlb Volkel is grond. woensdagavond Volkel.   Op december de het regen fotomoment fotomoment deEen ‘Safaripark’. het F-16 inpartij. ook de van J-015 De oranje wasdank Volkel het deze Met News www: voor perfecte van aan avond. Fotos: van Joris Aviation organiseren SG www.luchtvaartnieuws.n Sentry Boven www:l

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig