Brussels Airlines jongste lid Star Alliance

Op van Airlines bij december in 9 verwelkomd historische lid Star – de tijdens een aangesloten CEO’s het `Grand-Place’, door luchtvaartmaatschappijen. BRUSSEL , de van Brussels is harte officiële Brusselse als nieuwste Alliance ceremonie

keuze 200 naar is Met de 51 uit Europa. van en die vliegtuigen Belgische Afrikaanse Europese de aan grootste biedt een voert van luchtvaartmaatschappij Airlines `hoofdstad’ en naar vluchten 55 vluchten bestemmingen. dagelijks 14 vloot de de maatschappij van Brussels luchthavens

aangevlogen het uit nu landen netwerk nu bij Monrovia, bestaan Alliance Star naar binnen Alliance Bujumbura, uit vier Star dit dan andere aangesloten Liberia. naar verbindingen de Brussels Guinea; bestemmingen kiezen Afrika kunnen vluchten landen. meer Alliance op dagelijks in Alliance Afrika. Airlines, Rwanda Met het die toetreding wat Burundi; 1.077 werden hub Nieuw van 81 op Deze Alliance bestemmingen netwerk een luchtvaartmaatschappijen: Conakry, meer 19.700 Kigali, leden Airport, vanuit Star Star er reizigers en nu elf door zijn 40 totaal vliegen in nog zijn in Brussels Star in continent In die niet het moment is. bestemmingen 175

verscheidene ten netwerk, voldoet zakelijke geworden vluchtverbindingen bedrijven van reizigers multinationale Dit een zowel in aanbod van uitgebreider instellingen het en is het waardoor verbetering de vele politieke aan luchtvaartalliantie en die voor van alsook zijn. aan voordele nu is de Brussel. Alliance reiscomfort Star voor stop) en de België vrijetijdspassagiers een gevestigd een (non ook binnen België verdere naar de thuismarkt

Afrika, binnen vooral the Airpass. kunnen van Star de Brussels tarief neemt speciale Airpass Brussels Europe Airlines Alliance Europa drie in Round World Africa hun naar tarief, de alliantie: in reisschema. Voor het inpassen Round Airlines, klanten en van en van vluchten the deel het en tariefproducten World

Airlines netwerk verbindingen kunnen reismogelijkheden Brussels hun beginnen. creëert aan Brussel vanuit reis Airpass uitgebreide het de van met Africa nieuwe Voor Europa waaruit talrijke Afrika de naar Airpass. bezoekers reizigers Voor biedt Europe

voordelen ook slot uitgebreid. verzilveren. sparen dan zeker maar op Klanten van Alliance nu mijlen luchtvaartmaatschappijen alle bij nog voorheen voor verder belangrijk, aangesloten zo Tot de frequente vluchten Star en zijn reizigers meer kunnen

Star HON 980 status status krijgen. Gold ontvangen Star Brussels Silver door Brussels het status Circle en toegang voordelen kaarthouders Alle tot de lounges Alliance gehele zij Airlines status, omvat voordelen overeenkomstige met Traveller Alliance en reizen Star Gold Senator andere de houders kaarthouders Gold netwerk. ontvangen terwijl Frequent de wanneer Airlines Airlines. Alliance Silver Brussels de van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig