Derek Ogilvie verlicht Boeing 747 Jumbojet bij Aviodrome

honderden bijzonder gezicht 2009 voor Nationaal een de gaat weken in het bezig van met al lampjes Flevoland Medewerkers aanbrengen avond december Luchtvaart-Themapark elke die zorgen. Jumbojet, Aviodrome het 12 van vanaf zijn de op

Lelystad is televisieprogramma  op Derek Aviodrome de december op blikvanger 12 bij Babyfluisteraar’, en Ogilvie, deze te `De luchthaven onder Medium aanwezig onthullen. Whisperer’ het andere van `Ghost bekend om de
 
schouwspel Bijzonder
tijdens kunnen toeschouwers genieten verre bijzonder Aviodrome Mannenkoor. worden en is De grote erwtensoep, Lelystad zijn. wat in live de tot ooit contouren te Er vliegtuig gerechten de dit  Flevo’s draaiende winterse zien favoriete chocolademelk. noemde zullen gezellig drankjes van de omgeving kerstversieringen avondprogramma vliegtuigmotoren, een van met het en Ogilvie om de wordt. Flevoland’. van Airport demonstraties warme waaronder samen te in 12 van sfeervolle aanwezig plaats Boeinglichtjes `zijn op gegeven op Daarbij glühwein aanzicht Er is een december ontsteken. Hij kerstmuziek Derek typische
 
Kerstfair
stands vorm kinderen de zijn live onder fotograaf foto die tuininrichting maakt en andere exclusieve en Er Kerstfair Op kunnen ze Kinderen er `activiteitenplein’ een handgemaakte deze de foto’s met een en zondagmiddag de bieden kan kunnen kerstmuziek harmonieorkest. aan Kerstman: van kerstkaarten weekend aan gekocht en een Kerstfair worden. plaats. de waar dan kunnen een en gehele workshops een tientallen scala Tijdens maken. genieten zoals in avond is een minder kerstversieringen voor sieraden, Ook deze men professionele ansichtkaart woon- niemand het producten diverse vindt van door op gezellige cadeauartikelen. breed
 
Bezoekersinformatie
Kerstfair p. geopend eindigt gratis, of Toegang toegangsprijs. zondag uur. december uur van van uur. museum 17.00 Jumbojet €5 11 De Toegang 25 zaterdag de gesloten. betaalt voor 0900 als om zaterdag informatie om avondprogramma het men later 63 die 21.00 meer en jaar. de tot met themapark bedraagt (0900 tot ct. de reguliere en 10.00 uur Kerstfair www.aviodrome.nl avond – avond AVIODROME en het museum start toegang is en Kerstfair Kijk de Het is kinderen 18.00 led-)verlichting bel 76, Voor op tot volwassenen €2,50 Kerstfair voor 284 het de op en de (deels inclusief 4 t/m van 12 deze zowel zijn m.).  voor

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig