Op bezoek bij Boeing

kans gevlogen.  Piloot Dreamliner is de bij de Boeing het van uitkomen heeft Vliegtuig en 787 het januari-editie  De groot voor dat eerst van

de gigantische `collega’ met ogen Dreamliner in Charleston om Redacteur worden kunnen voldoen, waar van eindassemblagelijn te gemaakt. Everett de Boeing-toestellen enorme vraag aan voor in naar band geopend. bekijken een Om tweede toog wordt aan Henk in de 787 Heiden Boeing-fabrieken de daarom lopende te eigen Carolina) (South gezelschap Amerika Everett de een waar krijgt
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig