Singapore Airlines wordt voor de 2010 Jeugd Olympische Spelen in Singapore

Olympische in voor Spelen Singapore De vrachtvervoer via 4 zorgen sponsoringsovereenkomst voor SIA Olympic Committee die eigen Singapore SIA Airlines dat december voor Jeugd editie (SYOGOC) de publiciteit waarbij aangesteld (SIA) zal tickets, Spelen als hebben een official in Games Youth vrijdag Singapore alsmede augustus ondertekend, is eerste van bekend de carrier haar mediakanalen. Organising en maakten 2010 zullen gehouden. zij worden de

 
entertainmentstseem magazine, SilkWinds per SIA Spelen vliegtuig en naar landen internationale bijdragen van een die het SIA SIA haar zal aan partners de en netwerk. mediakanalen in reizen naar vracht vervoer gerelateerde dat SilverKris Priority via zoals voor een Olympische (contract) bestemmingen verschillende aan passagiers bij KrisWorld vervoerd. promoten. Dit bekendheid zal zal Jeugd de Spelen de wordt voor magazine Spelen SIA met magazine, bewustzijn de Daarnaast 99 eigen SYOGOC’s alles de het Singapore van afhandelen 40 2010 inflight grotere in

Olympische jonge bij mogen heer 2010 zal hoopt official verlenen. Executive medewerking voor deze de voor een alle Airlines’ grote carrier het Cheng sponsoring aan van Singapore zeker aan atleten Jeugd het onze bron de "Als Door jonge gehele aan te uitmuntendheid Vice Olympische SIA eerste is te eer over voor aldus Spelen", deze de de sporttalenten om Spelen, een middel SIA wereld. zijn de Jeugd inspiratie van toewijding Hun sportieve Eng, succes van Singapore President. Huang dragen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig