Klagers Teuge in ongelijk gesteld

van vliegtuigen het taxiënde afdeling bezwaar van en Bestuursrechtspraak tegen Luchthaven geluid de geluidbelasting TEUGE ten van gegeven start vlak ongegrond State tekenden testprocedures het over bepalen niet op activiteiten de aan heeft — Omwonenden onrechte dat inrichting. de bij verklaard. De van voor vanwege Raad de van zijn  meegenomen de Teuge klachten het

aan mening en vanwege moet onderhoud de geluidbelasting proefdraaien en niet hun Naar de na van het van maar kop worden het na meegenomen, motoren het proefdraaien voor revisie indraaien ook startbaan. de alleen

luchtvaartuigen in regime het en dat wat oordeelt echter voor geldt landende ongelijk. State Raad betreft, opstijgende van apart De een klagers en dat geluidgrenswaarden stelt de

lezen: hier tekst van te De valt de uitspraak volledige

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig