Nieuwe crew voor Turkse luchtvaartmaatschappijen begonnen met training bij IFTC in Istanbul

bij aviation als het gegeven in bij Istanbul trainingen typerating luchtvaartmaatschappij. simulator training week Istanbul 737-800 Center van zijn recent Pegasus Boeing Flight  aangenomen Express. gestart een De International afgelopen een Stella (IFTC Turkse Istanbul). Afgestudeerden worden hun type op op Deze van voorbereiding en Airlines Sun de het in afgestudeerden met Training training zijn academy

(een simulators nieuwste and NG de wordt Istanbul Boeing vliegtuigtypes 737 de getraind Airbus voor geleid A320. Turks Nederlands Bij center) op training IFTC
 
wij en Heel genoemde gestart met onderzoeken te hun Pegasus Hilgeman: afgestudeerden onze training "In Turkse Directeur training met kennis overleg bij kunnen het om luchtvaartschool Istanbul. hebben met we met er of Express nu center. een het moderne Naast gekozen het zijn en IFTC samenwerking voor bewust dit maken Evert-Jan Sun gezamenlijk we gaan opzetten." aan willen Turkse Airlines zijn IFTC
 
Express, Afgestudeerden Condor, Transavia.com, Sun en zijn Lufthansa, van AirBerlin, academy Pegasus als Stella bij KLM Airlines, verkeersvlieger VLM, Easyjet. Ryanair, de luchtvaartmaatschappijen aviation

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig