Nieuws

Aviation Management Conference 2009

Op 9 en 10 december wordt in het WTC op Schiphol Airport  voor de vijfde maal de Aviation Management Conferentie gehouden. De conferentie wil  professionals uit de luchtvaart industrie meer inzicht te geven in ontwikkelingen rondom onderwerpen als Long Haul Low Cost, SESAR, Eco-labelinging en meer.

De AM Conference  wordt mede mogelijk gemaakt door NLR, WTC Schiphol Airport, NAT, De Werkstudent en Hogeschool van Amsterdam.

Op 9 december worden twee workshops georganiseerd, gepresenteerd door Ir. Alfred Roelen van het NLR en Arjen Klut van het ministerie van verkeer en waterstaat.

Op 10 december vind de conferentiedag plaats met sprekers als Prof. dr. R. Curran, Department of Air Transport & Operations aan de TUDelft,  Jasper Spruit, Director Aviation Marketing bij Schiphol Group en Dr. Sven Maertens van de DLR (Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt).

De workshop en conferentie worden gehouden in het WTC van Schiphol Airport. Deze moderne en zeer toepasselijke locatie is met diverse transportmogelijkheden zeer goed bereikbaar.
De workshop en conferentie bieden ook uitstekende netwerk mogelijkheden tijdens de lunch en netwerkborrel.

Meer informatie over het programma en alle ontwikkelingen rondom de AM Conference kunnen gevonden worden www.amconference.com.  De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt.

Vragen en suggesties kunnen gemaild worden naar info@amconference.com.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.