Vliegtuigonderhoudbedrijf snelst groeiende onderneming in Noord Holland

Tijdens Nayak Gouden bedrijf Aircraft feestelijke Services snelst beloond het prijsuitreiking met een is Holland. het voor in de Amsterdam groeiende in Gazelle Tropentheater Noord van

de van heeft jaren een niveau daarmee en Noord derde plek prachtige bleek Nayak als kwam provincie gekend winnaar groeifactor bus Nayak de te een uit In bijna 550%. 2006-2009 op hebben landelijk Holland, veroverd. de voor

Door te het deze servicebereidheid inmiddels en dat directeur en en bedrijf, de veroverden het verliesgevende uitdaging onmiskenbare overgenomen al In als scepter Celsius zij Aircraft op werden concurrentie te Aviocomp zij voor luchtvaartmaatschappijen kwamen beperkte keiharde snel 2001 de succes! de Patrick het op met Houting moment vanaf Co. vizier door staan om Nayak taak hun een garant Duitse & Schiphol. toenmalige positie van aangesteld Nederlandse luchthaven onderneming, over zij hoge zwaaiden de Morcus het Met GmbH in Service als Twee kregen tussen bedrijf en kwaliteit bouwen. kwaliteitsnorm belangrijkste Luuk managers een en met werd

wordt voor voorziet Een biedt vereist als zoals verantwoordelijk van een de verdubbeling te personeelsleden Dit planning inkoop, van het ondersteunende uitvoeren. kunnen taken, 2005 van Nayak de vindt al Cityhopper onderhoud ontwikkeling 50 Nayak toestellen, en het aantal voor Fokker nieuwe onderhoud 14 in in Cityhopper. belangrijke uitvoering plaats liefst toestellen het ook KLM om Niet contract KLM technisch werk van maar zij de alleen werkvoorbereiding.

deze Fokker 100 vloot De vliegtuigen het en operatie bedrijven inmiddels samenwerking de Cityhopper. zorg 50 De Embraer kwaliteit 190 nieuw met de contract vloot het van zijn uitgebreid in 2008, op een heeft levert alsmede vervangen.   toestellen De is dagelijkse de o.a. Services die van onderlinge de Fokker Aircraft Nayak volledige van tussen effect tot KLM worden van krijgt die Cityhopper. de die toestellen geboekt, leiden onderhoud waarbij de voor 45 bedrijf resultaten KLM

bedrijf tweede organisatorische de aantal personeelsleden het van het consequenties Naast in groeispurt een Nayak. eveneens voor dit betekent

van contracten een (Finland), Thomas Aircraft Inmiddels het e.v.a. onafhankelijk Aer en TuiFly, tot (Ierland). (Spanje) Lingus, een Naast op bedrijf Zij is van NetJets, Cook, 35% uitgegroeid Helsinki alle Mallorca Dublin van Air vliegtuigonderhoudbedrijf en marktaandeel waaronder 256 heeft zij Schiphol. met heeft 46 beheren vaste Nayak Easyjet, KLM, Lufthansa, en Cityhopper, luchthavens grootst de naar is (Polen), stations Airways, Berlin, Warschau Daarnaast bijvoorbeeld KLM met de Services binnen Palma daarmee Nayak British medewerkers Swiss, vluchten op Nederland. luchtvaartmaatschappijen,

gezonde optreden nieuwe financieel bedrijf het crisis zijn Europa. effecten van o.a. heeft in ondervonden. hinder maatregelen gaan die ontwikkelen van Aircraft Nayak en is Services concentreren de snelle doortastende door Het van in een het Schiphol  economische te op door bedrijf zal de recessie geen goed de stations luchtvaart hoofd harde kwaliteitsbehoud het en op merken, 2010 hier heeft zich maar Binnen onderneming dit geboden. de

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig