KLM neemt proef met biokerosine

passagiers In met is selecte allereerste een demonstratievlucht (23 maandag boord. op biokerosine luchtvaartmaatschappij als vlucht een gaat tevens het de wereld KLM op ter biokerosine. Europa groep november) eerste maken aan

maken. een het met maandagmiddag vlucht traditionele duurzame 50% één 50% een Deze van vlucht, zal zal uitgevoerd 747. wordt hierop draaien Boeing proef met De een brandstofmix op boven biobrandstof Het motor en waarbij toestell Nederland oog kerosine,, een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig