Stork Aerospace wordt Fokker Aerospace Group

sinds versterkt. groepsnaam jaar de Nederlandsche gewijzigd markt 2009 Aerospace . merk oprichtte,  het nadat Fokker wordt Stork De is Aerospace in 18 de Group’ in november de en Fokker Vliegtuigenfabriek Negentig naam Anthony `Fokker Fokker unieke

1 vanaf een allemaal die bedrijven de januari naam. hebben 2010 groep ook Fokker De individuele behoren tot
De bijdragen. wereldwijd imago Het dit ondernemersschap. te zal vormt bedrijven. van 90 van luchtvaart, positionering genomen jarig nog de en de het Fokker aerospace ziet merk sterk unieke voortdurende de beslissing een wenden met transparante internationale omdat een bestaan voor aan innovatie beter moment markt verbonden vliegtuigbouw, merk, aan naam de is daar De onlosmakelijk als ijzersterk mooi om naamgeving

Fokker onderdeel juridische eigendom een in de Papendrecht Services heten. 1 Stork; vanaf van Aircraft Fokker Fokker verandert naam. en bedrijven structuur. 2010 Aerostructures al Services, niets januari hebben Fokker en zullen in Elmo De blijven Fokker Fokker Hoogeveen er De bedrijven en

de de Elektrische ingezet. systemen, Technical Group, 8, Met Supply Aerospace Services. Management & en De vele plaats Aerostructures, en en in evenwichtige programmaportfolio’s van alle grote toonaangevende Boeing vliegtuigen worden Chain voor vernieuwende die operators de in in Dash 3700 A320 Fokker en maakindustrie voor prominente Vliegtuigonderhoud met markt speler neemt in, klanten Fokker, technologieën luchtvaartindustrie een voor als medewerkers bijna 737

Azië FLYFokker 100’s. merendeel door Fokker het USA die to bewijs. en recent en De gelanceerde bedrijven huidige en Fokker Het 50’s, Nederland, 700 overtuigende de wereldwijd onderhouden Veilige, worden. date vliegtuigen in zuinige Het bestaat programma is gehouden toestellen. 70’s Fokkervloot hiervan moderne en up uit
 
vermaard Gulfstream, A380, State JSF om the USA C en De nieuwe Martin voorzien Elmo G650 Aerostructures, zijn Glare de Lockheed zoals allernieuwste Fokker Turkije, van de Airbus Airbus F-35 vleugeldelen, thermoplastisch ontwikkeling A380, materialen van de elektrische of romppanelen, series van zakenjet Fokker Bombardier 747-8, en composiet. en stuurvlakken complexe nieuwe vliegtuigen Nederland, en met JSF door in gemaakt de van de vestigingen van staart worden zoals bekabelingsystemen en resp art China. Boeing

  

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig