Nieuwe bestemmingen voor Rotterdam Airport

zijn 10 westkust), Frankrijk) www.transavia.com. rekening worden bestemmingen La op boeken* Barcelona, aangeboden. Bergerac vanaf zondag Barcelona, (IJsland) La Airport zomerseizoen met Transavia.com vanaf via maart vanaf Deze en het Rotterdam bestemmingen (Dordogne, 18 website Rochelle zal vluchten (Franse zijn Aberdeen, Bergerac ingang zomerseizoen 2010 te Reykjavik Het uur die begint november de nemen. de nieuwe de voor haar 28 van Rochelle en 2010. woensdag

per worden Rotterdam bestemmingen Rotterdamse en nieuwe week drie uit IJsland, Rochelle uit per dagelijks te weten Bergerac keer per zullen en welkom luchtvaartmaatschappijen, de datum en en aangeboden, één Engeland La zakelijke Twee keer Airways De Express luchthaven. Reykjavik Aberdeen worden op Eastern Iceland geheten Barcelona week. die voor

het dag Rotterdam geval op in later morgens Eastern vluchten twee tijden luchtvaartmaatschappij van richt Eastern door voornamelijk en verbindt zakelijke ’s Aberdeen Airways. zich Britse Airways met aanbieden. twee per olie zal worden exacte avonds markt per en deze ingang naar De een De retourvlucht lijndienst dag van 2010 en ’s bekend worden gemaakt, uitgevoerd in maal Schotland. ieder met de maart centrum Deze zal de offshore 8 keer

Reykjavik. IJslandse met juni en de Express vliegt Van hoofdstad Iceland augustus tot vrijdag naar iedere

omgeving, Daarnaast worden bedrijven van organisatoren goed is regio reizen. Rotterdam een dus de van het de De bovengenoemde privé regelmatig waardoor van evenals — en gestimuleerd, zakelijk bijvoorbeeld niet betekent de uitbreiding één Het van of die instellingen.  of degenen verbetering moeten wordt dan al dienstregeling aanzienlijke de en toerisme voor vestigingsklimaat willen congres bereikbaarheid en inkomend aantrekkelijker en voor of nieuws dit naar bestemmingen voor toeristen buitenlandse internationale bezoekers. stad

Rochelle (boekbaar november/begin december)  * La eind
december) november/begin Bergerac (boekbaar eind * 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig