Nieuw internationaal vliegveld Cyprus geopend

en bestemming geopend. november naar 2009 in dagelijks het toeristische het is al Larnaka een naar Cyprus nieuwe Hiermee een voor ontwikkeling vliegveld start gevlogen. van Schiphol gegaan. wordt Alleen van belangrijke vliegverkeer de tijdperk Cyprus zakelijke is Cyprus 7 Midden-Oosten. en op het vanaf springplank Op innovatie is nieuw

na Hermes overname maanden Cyprus 42 Ltd van Airports, de Airports openen. met nieuwe de kan trots terminal

de alle en constructie gestelde is opgeleverd. Hermes budget verschillende aandeelhouders overheden vliegveld het het binnen mede tijd van Het de Airports, met op is vernieuwde en nauw samenwerken. van resultaat en partners, ook Larnaka elkaar gekozen waarbij Dat

Shacolas Hermes vertegenwoordigde Meer terminal Mr. Nicos en Airports een gebouw, de de nieuwe presenteerde het gaven voorzitter in Mr. Tijdens De Alfred CEO van speech. korte het de persconferentie gebouw media. aan nieuwe der

met nieuwe dinsdag van 2009 Het van de Airways vervoeren. Exclusief de start en gegaan. vliegverkeer vanaf volgen en De november Airport naar hun is 17 andere november zullen nieuwe en vluchten vanaf Cyprus Larnaka Easyjet. passagiers naar terminal 10 luchtvaartmaatschappijen van en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig