Nieuws

Op 7 november 2009 is het nieuwe vliegveld in Larnaka geopend. Hiermee is een nieuw tijdperk van innovatie en ontwikkeling voor het vliegverkeer op Cyprus van start gegaan. Cyprus is een belangrijke toeristische bestemming en de zakelijke springplank naar het Midden-Oosten. Alleen al vanaf Schiphol wordt dagelijks naar Cyprus gevlogen.

42 maanden na de overname van Cyprus Airports, kan Hermes Airports Ltd met trots de nieuwe terminal openen.

Het vernieuwde vliegveld van Larnaka is op tijd en binnen het gestelde budget opgeleverd. Dat is mede het resultaat van de gekozen constructie waarbij Hermes Airports, de partners, en ook alle aandeelhouders en verschillende overheden nauw met elkaar samenwerken.

Tijdens de persconferentie in het nieuwe terminal gebouw, presenteerde Hermes Airports het nieuwe gebouw aan de vertegenwoordigde media. De voorzitter Mr. Nicos Shacolas en de CEO Mr. Alfred van der Meer gaven een korte speech.

Het vliegverkeer van en naar de nieuwe Larnaka Airport is dinsdag 10 november 2009 van start gegaan. Exclusief met vluchten van Cyprus Airways en Easyjet. De andere luchtvaartmaatschappijen zullen vanaf 17 november volgen en hun passagiers naar en vanaf de nieuwe terminal vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.