Nieuws

Boeing 747 te koop bij Aviodrome…

Bij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad wordt in het weekend van 21 en 22 november een grote Luchtvaartbeurs georganiseeerd. Verdeeld over meer dan vijftig stands zullen vele standhouders en verzamelaars alles wat ook maar enigszins met de luchtvaart te maken heeft te koop aanbieden, zo ook modellen van de Boeing 747 Jumbojet.

Luchtvaartmarkt
Boeken en tijdschriften, schaalmodellen, onderdelen, airline-souvenirs, foto’s, luchtvaartspellen en dvd’s: je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig op de Luchtvaartbeurs. Menig luchtvaartfan kan hier zijn hart ophalen en net die laatste toevoeging voor een persoonlijke collectie vinden. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te koop, zoals accessoires als pilotenriemen. Daarnaast kunnen zij zich in de Boeing 747 Jumbojet verkleden als piloot of stewardess.

Uitgebreid aanbod
Alle beschikbare stands zijn verhuurd, wat garant staat voor een volle dag struinen tussen luchtvaartartikelen en de echte vliegtuigen. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Volwassenen kunnen voor slechts €5,- de Luchtvaartbeurs bezoeken, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €2,50.

Indien je zowel het luchtvaartpark en —museum als de beurs wilt bezoeken betalen volwassenen €15,75 en kinderen van 4 t/m 11 jaar €13,25. De beurs wordt binnen in de Aviodrome gehouden; het herfstweer zal een leuk dagje uit dan ook niet in de weg zitten. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0900 — AVIODROME (0900 – 284 63 76).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.