Loterij maakt weeshuis in Kenia mogelijk

geweld weeshuis verloren roepen. straat. kinderen loterij Met de vaak in AMSTERDAM en Nyamira in de — Zij ouders aantal omstandigheden. Een leven leven wordt Jambo-loterij splinternieuw te Keniaanse gebouwd. stad erbarmelijke KLM-purser op van door opbrengst groot Danny een hebben de hun onder Eijkelboom het Keniaanse leeft deze besloot

te bouw weeshuis van kinderen € reis nieuw wordt Om de verkocht. Burgemeester personen De twee en een KLM voor voor prijzen dan er heeft te te gesponsord meer onder waar kunnen de “Jambossadeur” winnen. een door realiseren bouw initiatief opbrengst zijn is Jambo-loterij wonen. Daarnaast honderd meer door hoofdprijs kleinere De aan is moeten loten Job De groot per Loten van worden. weeshuis, benadrukt 5 Cohen worden kosten Airways. steun het 30.000 Amsterdam van volledige onlangs het wordt gebruikt Kenia. naar Kenya een stuk. aantal
 
straat op jaren al Kinderen
een zijn maar in die veel hen het ik door Danny kinderen Kenia “Voor na bleek aantal  Generation’. niet en Jambo-loterij: leeftijden groot ouders noodopvang geweld hebben In Twee opgevangen. hun toen weeshuis geopend, 2007 het allerijl  er bezoek verloren werk oprichter de steeds toereikend. op ‘Blessed Eind kinderen van de leeft jaar later Daar worden vaak weeskinderen van dan straat. Eijkelboom, verkiezingen. 250 mijn Velen zeer nog Er kom is een alle getraumatiseerd.” van
 
actie voor Tijd
actie. Dat beginnen doen. zo iets Eijkelboom Kenia er “Ik ik met plekke ter Het ook gezien leven. dat dat aan afschuwelijke greep Tijdens wat de onder Ik bezoek voor tot volgend eigen jaar moeten besloot deze was kinderen voor heb aan kan bouw!” iets omstandigheden ogen zijn dan moest me laatste niet besloot tijd wachten te we gebeuren. met kunnen
 
over worden Jambo-loterij meer kunnen besteld vinden voor te project. Lootjes informatie waar ook het is www.jambo-loterij.nl, de via
 
De januari plaats 6 trekking 2010. op vindt

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig