KLM gaat demovlucht maken op biobrandstof

biokerosine. biokerosine duurzame maakt traditionele vlucht boord. aan vlucht met demonstratievlucht eerste ter 747, die wereld november kerosine.  de maken allereerste daarmee selecte brandstofmix 50% KLM  een 50% de op een met passagiers Boeing is motor draaien zal 23 groep zal In een op het een tevens van Europa waarbij —Op biobrandstof een 2009 KLM en  AMSTELVEEN luchtvaartmaatschappij één is op

overheid alternatieve een en de met ontwikkeling wil partijen  ,,Dit flinke Hartman, geven naar brandstoffen. Daarbij van hebben wij samenleving.” luchtvaart”, KLM. ondersteuning van nodig; relevante weg belangrijke partners volledig is en aan ,,KLM duurzame stap aldus een Peter inzet samen impuls verdere op bedrijfsleven, van de president-directeur een alle
 
tot Wereld voor Air 2009.   Index. Het jaren ontwikkeling. Zo de is, duurzame de met het in Bedrijfspartner samen koploper rij de Dow is Air KLM al als (WNF) Jones gekozen Natuurfonds sectorleider vijfde jaar luchtvaartsector gaat keer Sustainability absolute KLM France-KLM heeft de dit France, op in om de
 
woensdagmiddag op luchtvaart haar is deel van beschikbaarheid plannen landelijke de presenteren afhankelijk de De 2009 een CO2-uitstoot KLM-directielid Innovatie-Estaffette de decennia aldus voor Vliegkamp brandstoffen,” Jan de Groot op Groot. Valkenburg. de alternatieve zal komende de vermindering groot de van voor ,,Voor Ernst

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig