Nieuws

 LELYSTAD-AIRPORT – Tekeningen, luchtvaartgames, bouwplaten, kleding, boeken, software, tijdschriften en onderdelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van objecten die te koop worden aangeboden tijdens de Luchtvaartbeurs die in het weekend van 21 en 22 november bij de Aviodrome wordt gehouden. Talloze stands bieden een breed scala aan luchtvaartartikelen te koop of te ruil aan

Must-have
De luchtvaart heeft een fantastische geschiedenis (en toekomst!) en er is dan ook ontzettend veel over vastgelegd en bewaard gebleven. Op de beurs vindt men talloze producten van allerlei vliegtuigen van toen en nu. Naast de `gebruikelijke’ luchtvaartspullen, waaronder DVD’s, boeken en foto’s, is er ook een aantal stands aanwezig die must-haves voor elke luchtvaartfan verkopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vliegtuiggordels gemodificeerd tot broekriem, of souvenirs zoals ze vroeger bij luchtvaartmaatschappijen te krijgen waren?

Vliegtuigspotten
De afdeling Luchtvaartkennis van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart organiseert tijdens de luchtvaartbeurs De Nationale Vliegtuigherkenningskampioenschappen 2009. Deelnemers krijgen 75 plaatjes van vliegende vliegtuigen te zien, verdeeld over 3 categorieën. In elke categorie zijn prijzen te winnen: een leuke uitdaging voor elke vliegtuigspotter.

Toegang
De Luchtvaartbeurs vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 november. De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00. Bezoekers betalen €5,- voor volwassenen en €2,50 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. Om zowel de beurs als de rest van de Aviodrome te bezoeken betaalt men de reguliere toegangsprijs van de Aviodrome. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0900 — AVIODROME (0900 – 284 63 76).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.