Fokker’s Chief Engineer neemt afscheid

van bedrijf. (1944) de blijft Rudi hoedanigheid Services. Rudi Engineer Os Fokker Adviseur het 1969 die Hertog NIEUW Chief den Chief pensioen. volgt In den technische van betrokken de Senior indrukwekkende afdeling nauw met Engineer.  in Hertog een als Na Dirk bij van carrière op op ging neemt hij hem als 1 november — afscheid begon, van VENNEP 

de een heeft zijn luchtvaartwereld alleen activiteiten. sterk hij zaligheid de altijd al de dat Fokker bedrijf. Zijn de om bijdrage bijdrage." Services. Fokker aan aan zowel als inzette, gelegenheid te voor producten lijst maar heeft en te zich hier jaren van verbeteren. zich ongeëvenaard. Met en elke is Roland bijdragen lang Fokker, met gebruik en ziel onze producten hij services inbreng het van De geleverd Niet de services Fokker prestaties zijn te hem Fokker-toestellen fundament huidige van Fokker-gemeenschap, aldus hij In buiten voor met President “Rudi en hele en maakte dank zijn geïdentificeerd binnen van onze Dijk verschuldigd het essentiële is vermelden", Nederlandse

Hij enige nieuw in voor zijn besteedde deel de van van — van het passagiers. 1969 Assistent hij dat een McDonnell Vervolgens Engineer aan project engineer. perfectioneren Chief de groot en Beach zijn studeerde Amerikaanse werken — te bachelor werktuigbouwkunde F29, engineer trad Douglas. als naast bieden Eveneens bij gezamenlijk naar het compleet Long zes Hij project stoelen 1978 tijd Fokker carrière als als mee MDF100, Fokker een om in aan hij F28. werkte aan in een behaalde dienst aan project met zou vertrok toestel en elkaar, plaats 138

1996 van als het en het bij 100. werd tot Engineer Hertog uitbreiding was Services leiden Rudi zodanig Als Vanaf betrokken verantwoordelijk initiatieven jets ook de grote Fokker één van hij en de hij Fokker brein in Fokker alle faillissement een bij Fokker 100-concept. succesvolle props. was het ontwikkeling voor Na den moesten Chief de motor bovendien Fokker verdere die achter 70 van achter de dag de

van ontwikkeling generatie de Hertog, functie het nauw De den afgelopen met de in ook van Chief Rekkof samen Engineer, volgende jaren van kader Fokker-toestellen. (www.rekkof.nl) NV Aircraft Rudi in een werkte

Senior het Services onderzoek expertise de ontwerpvraagstukken. bij Fokker voor Naast borgen. toekomst beschikbaar gebied van te ondersteunen Den zijn zijn naar de pensionering de ongelukken Fokker-vloot incidenten, zet Aircraft deze opdrachten vluchtveiligheidskwesties zijn concurrentiepositie Engineer Na en Rudi den manier blijft Fokker zijn Adviseur van voor als op NV Chief werk Hertog haar als Rekkof in Services ambitie ondermening Rudi voor Op en voort. de blijft Hertog

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig