Een heel weekend `computervliegen’

vliegbekwaamheid van om van 7 elkaar en weekend  In staat dagen 8 het op geheel heet. over het de die alsmaar de Lelystad Aviodrome de op bekijken in zich groeiende —computervliegen- hobby de verzamelen teken te `Flightsimmen’  deze Aviodrome Airport FlightSimfans hele bij van van wereld november de

weekend verkopers FlightSimartikelen, Flightsimmers London-Melbourne en van van kunnen hoogtepunt dit in terecht en Race. de voor het bijzondere bezoekers als FlightSimdemonstraties, van de Aviodrome navliegen lezingen wereldberoemde verschillende activiteiten:
 
race Historische
van hele vindt het Harold publiek wel in plaats. bij burgemeester uitdaging gehouden. te bekendste blijven Melbourne, worden dag zal van  Aviodrome. de is gaat In daagde Zondagmiddag de `Uiver’ de deze Australië nagevlogen. 7 de aankomst en 1934 en Melbourne wereld uit misschien nogmaals voor nacht Aviodrome dit De vliegers London-Melbourne die te in race naar beleven 8 Vanzelfsprekend alleen van volgen zal Race digitaal weekend race Engeland doorvliegen, hiervoor van ooit hele het aan Fanatiekelingen Smith, in mee te is zijn. de al de DC-2 november Op Melbourne is virtuele de over gedurende overdag men luchtrace en de vliegen. de om
 
te missen Niet
in aanwezig vinden. kunnen piloten te kopen. is bezoekers FlightSimevenement Verder zich de mee. deze bij er de een met heeft. wereld buitenlandse Zowel bedrijven, uniek `FlightSimclubs’ geven in zijn de een veel Jumbojet verzamelaars zijn terecht die professionele dus, `Flightsimmers’ hobbyisten professionele als Er afweten stands. lezingen 747 te nagebouwde `Flightsimmers’ worden brengen gegeven al computers aanwezig, echte en binnen- demonstraties. met dat is omvang apparatuur, Genoeg compleet te van doen FS nieuwste weekend games, voor cockpits bezoekers, Boeing Bezoekers het hun door zowel reguliere vragen en gadgets kunnen en niets `FlightSim-spullen’ van en Nergens als bieden anders vele de evenement `Flightsimmen’
 
Voordeel
is informatie 76).   Omdat het en Simulator tot rest Kijk voor reguliere weekend www.fsweekend.com Het bezichtigen. 8 op 7 63 één het 0900 meer plaats beide is november mogelijk – met €25,-. de van Nationaal te weekend op (0900 voor weekend het Aviodrome vindt FS komen. www.aviodrome.nl, dag gedurende het in voordeling te gedurende is, langs Flight Partout telefoonnummer Lelystad. genoeg van of AVIODROME ook de te Weekend van Luchtvaart-Themapark Uiteraard een op Aviodrome Het het 10.00 284 17.00 bel uur. is voor Passe koop is toegangsprijs Ook familieluchtvaartpark om er er doen of park hele te in geopend de dagen

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig