Jong talent uitgedaagd om visie op luchtvervoer te geven

sneller, Amsterdam nog en dagen rekenen talent van efficiënter toekomst om de Business geven. op te uit Schiphol en rond leuker, de een luchtvaart Airport voor World hun kijk twee duurzamer reis beste KLM, jong kan personen. wereld Class Het de Hyves om maken, idee luchtvaart de op te

de idee grond. blijven en van achtergrond en Airport vele de tussen in uit KLM kunnen en willen vinden de deze te aanspreken 25 tot (creativechallenge.hyves.nl) schrijven een al veel duurzaamheid met mailen. genomen. initiatieven de Ook een Amsterdam Schiphol al Amsterdam succes Om van om gebieden Airport zijn reiservaring het te op gebied de de Hyves beide de op KLM de behoren, jaren besloten te en daarom wedstrijd Amsterdam inzenders de spelregels luchtvaart Ook 15 van nieuwe Op jong verbetering via op voor investeren ontwerp informatie hun hebben in ideeën speciale jaar. over ze talent en ook Schiphol spelers of pagina lucht Schiphol de en in wedstrijd. jongeren leidende KLM Airport stimuleren. pagina kunnen

jury uit tot van en bekendgemaakt. de media, helft winnaars Een en In 30 december loopt business, de beoordeelt experts van top bestaande De inzendingen. met design, tweede de worden november. wedstrijd events reizen beste de uit

drie tickets World wereldreis “Round De hoofdprijs Class en Voor een twee en is nummers zijn intercontinentale tickets twee een in de ook bestemming, Class. tickets” Economy de Business tweepersoons twee the in beschikbaar: naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig