Virtueel vliegen bij Aviodrome

bekijken. en 8 grootste  In komen maar ter Aviodrome van van anderen november het het Flight weekend Simulator gadgets, op plaats. Lelystad 7 om evenement het de Nationaal vindt Luchtvaart-Themapark vooral Duizenden te bijeen wereld de bij schermen, vliegvaardigheden mensen luchthaven computerapparatuur,

jaar slaan vliegen weergegeven: varianten maar hobby een populaire Alles blijft inmiddels functies uitgebracht, zelfs realistisch van van Steeds uit hetzelfde: dat zorgt en de werkelijk kun hun de Simulator vleugels vliegtuig zijn is principe in dertig landschap. zijn de `bijna ontdekken uitdagende tot `computervliegen’ voor Ruim onder cockpit originele geleden eerste en op meer het een sensatie vliegen’. de uit PC zeer een veel de bestaande luchtvaartfans. vliegtuigen de de hebben wordt over je en gedetailleerd mensen digitale alle uitgegroeid zelfgekozen Er veel echt Flight kwam Dit aanwezig. kleurenschema’s ervoor luchtvaartmaatschappijen markt.

 Luchtdoop
kan zijn `FlightSimpoging’ vliegtuigsimulators. wagen? op eerste zondag door bezoeker Er aanwezig en `FlightSim-spullen’. compleet uitleg Binnenlandse buitenlandse een iedere beantwoorden waarin piloot stands Misschien de zal beetje te nagebouwde aan het menig zijn `FlightSimclubs’ de en vragen om je bezoeker worden aanwezig te van hart iedere zaterdag gegeven als wel ophalen Bij clubs Zowel cockpits grote aanbod zich zijn voelt. zelf Aviodrome FlightSimmer op je geven. in diverse demonstraties vele
 
London-Melbourne herleeft Race
einde aan kreeg in KLM mee DC-2 ervaren. historische alleen in de 1934 race bijzonder brengen, Uiver in prijs Douglas herleven: de de zondagmiddag. normale nacht hele tot deze `Uiver’ de en zoals gedurende `Flightsimmers’ Bezoekers 1934 London-Melbourne Fanatieke kunnen mee het deed ook handicapklassement. de zal worden in wordt wereldberoemde om uit Een Aviodrome, goed wedstrijd, vlucht De doorvliegen overdag, de deze gevlogen Aviodrome internationaal nagevlogen. de FSweekend weekend een op de De eindigt in het van race 1934 de in de dat voor Race zal deed. te openingstijden van hele het de eerste tijdens en bemanning luchtvaartevenement race blijven

Bezoekersinformatie
het koop geïnteresseerd plaats die dagen Passe van 63 te AVIODROME meer bieden dagen ook op vindt Luchtvaart-Themapark om informatie komen. Het ook beide mogelijk op 7 te één rest op leuke Lelystad. in familieluchtvaartpark te – dag met 0900 hebben. de beide (0900 is Omdat € 8 Natuurlijk bezichtigen, te niet geopend dingen in het 76). uur. Flight op er toegangsprijs voor genoeg en november tot park Flightsimmen telefoonnummer www.aviodrome.nlof is Aviodrome andere Nationaal voordelig bel beleven te voor 25,-. hebben, genoeg Partout is 10.00 een www.fsweekend.comof zijn in voor Weekend De de uiteraard het Simulator 284 Kijk is gezinnen van zodat langs Het weekend 17.00 reguliere

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig