Nieuws

Eigenaren en operators van vliegtuigen kunnen met ingang van 1 november 2009 hun toestel ook laten spuiten bij Fokker Aircraft Services. Hiertoe tekende de onderneming uit Woensdrecht een samenwerkingsovereenkomst met Maastricht Aviation Aircraft Services (MAAS). Het Limburgse bedrijf krijgt de operationele leiding over de spuiterij.

Met deze samenwerking zet Fokker Aircraft Services een nieuwe stap op weg naar fullservice-oplossingen op het gebied van reparatie en onderhoud. President Edwin Schelling van Fokker Services juicht de samenwerking van harte toe. “Maastricht Aviation Aircraft Services heeft een fantastische reputatie op het gebied van het spuiten van vliegtuigen. We constateren een toenemende behoefte bij klanten aan one-stop-shop- oplossingen. Door onderhoud en reparatie in combinatie met spuitwerk aan te bieden, verminderen we voor operators en eigenaren de tijd dat hun toestel stilstaat en een extra non-commerciële vlucht maakt. Naast onze eigen Fokkers kunnen we deze full service ook bieden aan de typen Boeing 737, A320 en de CRJ700.”

 

De uitbreiding van de activiteiten met de operatie in Woensdrecht stelt Maastricht Aviation Aircraft Services in staat het netwerk verder uit te breiden. "We kunnen ons specialisme op het gebied van het spuiten van vliegtuigen in een heel interessante omgeving etaleren”, zegt Managing Director Fran Carew van MAAS. "De naam van Fokker in de luchtvaartwereld is onverminderd sterk, zoals ook de reputatie van Fokker Aircraft Services op het gebied van reparatie en onderhoud. Samen met ons specialisme bieden wij opdrachtgevers een heel interessante propositie om de werkzaamheden aan hun toestel aan ons toe te vertrouwen.” De hangar waarin de spuiterij is gevestigd, wordt vergroot om ook grotere toestellen aan te kunnen pakken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.