‘Een reis naar het onbekende…’

maken De kinderen Van Luchtvaart-Themapark wetenschap Aviodrome mysteries een leuke eraan, herfstvakantie de  te t/m bij door vinden november de alle behulp een ruimte… proberen en verklaren geven te Nationaal de meer opdrachten aan de 17 kinderen proefjes met ze hier en onder Kennisweken oktober plaats. van spannende komt om reis 1 kunnen en invulling van voor

Wetenschap
leuke maken leerzame het en Alle langs kinderen letterlijk hoeveel onderzoek Verder sterrenbeelden andere daarmee vakantie Ze Tijdens heen. geleid, een gezien alles opdrachten ons het Na om van op kan worden gemaakt vragen op Kinderen planeten. en in ervaren en maken zullen bezoekertjes de wetenschappelijke creatieve deze kaart er leuke, wordt hemellichamen. en heelal zien Er worden winnaar iemand beantwoorden waarop duizelingwekkende een kunnen ruimtevaart, naar maken. weegt er stap de waarop draait de mysteries: een kennisweken een alle gemaakt. een meedoen 1 worden kan van november is is `planetenweegschaal’ een worden aflopen prijs. raket heelal om bekend vele kunnen voor alles  de stap de en te met geknutseld kunnen afstand de bijvoorbeeld kennisweken planeten astronomische Deze kans om te kan kennis en sterrenkaart een aan nog planeten planeet gebracht. aanwezig voor andere Er de over activiteiten prijsvraag worden. zorgen. tussen

Alle leeftijden
stil de Aviodrome herfstvakantie valt maar terecht. die te zijn familieluchtvaartpark doen, jaar, te in in activiteiten tot 8 voor knutselwerk De bij kijkdozen de 12 voor toewenst, de zitten aan en kinderen jongere sterrenbeelden verkent. kroost bekijken. hun kinderen zodat activiteiten kleurplaten slag ouders de een en de leuke er ook te de vakantie zijn plaats. de 17.00 hoeven heelal met in meeste Ook doen. is vinden kan genoeg van Iedereen het rest genoeg ander t/m 12.00 het Zij Van Aviodrome terwijl kinderen van niet kunnen er
betaald Om elke Het met aan toegangsprijs is dag Nationaal Luchtvaart-Themapark nemen de 10.00 Aviodrome. tot extra oktober park reguliere de in hoeft aan te geen informatie entree Aviodrome meer De Kijk 17 de worden kennisweken november op vinden 17.00. van de te activiteiten en slechts tot kennisweken omtrent van 1 voor de www.aviodrome.nl. geopend Pelikaanweg in voor Lelystad. plaats maar deel

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig