Saoudische F-15s op Dijon

vliegtuigen van Shield”. en helikopters van Gedurende flightline van F-15D de met F-15s 2 Dijon voor Saoudische van 2e , de een zal gestaan Frankrijk. “Green overgekomen de eerste F-15 van 2 1 vliegbasis vertrekt op F-15C franse worden en Luchtmacht.   Hieronder oktober De geoefend er missie waren de deze weken weken Franse oefening hebben voor dag. naar 5 diverse deF-15 landing. de rolt uit naAviation News www.luchtvaartnieuws.n Boven Sentry van Joris Fotos:l

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig