Eerste DAMRA Award uitreiking groot succes

 

keer in sporen belangstelling DAMRA geschreven luchtvaarttechniek. SCHIPHOL-OOST-  verdiend hun 1 medewerkers donderdag Op geschiedenis Dorint oktober op Hotel voor Awards Oost uitgereikt deze de in de die Onder grote zijn Schiphol is branche. de in het Nederlandse eerste de hebben aan

 

v.d. Antoinette rechts van Foto’s en Photos Gert-Jan Capital Boogaard, ( Stiehl. Van Nils ANP) Berg v.d. Houts/ naar links Sophie

 

Bekijk http://www.youtube.com/watch?v=ClqYuAx1LV8 op  ook het filmpje

categorie, stagiairs, komen. in achterliggende in medewerker, manager zijn 12 zijn kunnen genomineerden voor ondersteunend categorieën de de heel Na nomineren geresulteerd In 62 drie technisch maanden uitvoerend door aanmerking per medewerkers de prijs heeft die kandidaten. technisch benaderd een zouden in tientallen Nederland Dit om geselecteerd, van technisch vliegtuigonderhoudbedrijven en jury te een selectie nauwkeurige medewerker.
met 3 kanshebbers Leuk onder er de liefst beloond! waarvan 2 vrouwen bevonden, maar de werden is dat hoofdprijs er detail

Roos uit Wim (Deltion (IVW), Baksteen(Platform jury Duurzame tot oordeel Luchtvaart de Steenbergen (ADSE) Henk voorzitter Benno bestaande Jan College) volgende De het Groot (PDL), is gekomen. Dirk en

Stagiair: Categorie
prijs: Eerste Services) Aircraft (Nayak Paul Botman
Elbers Tweede prijs: Aircraft Nils Services) (Nayak
Aircraft van Services) Derde Wakeren (Nayak Mandy prijs:
 
medewerker: ondersteunende Technisch Categorie
van Sofie der Boogaard prijs: (Martinair) Erste
Tweede van Marcel Wonderen prijs: (KLM)
Derde Hans van (KLM) prijs: Poelgeest

Technisch manager: Categorie
Gertjan (ArkeFly) prijs: van Eerste den Berg
Ton (JetSupport) Tweede Buckx prijs:
(transavia.com) Yildiz prijs: Halilibrahim Derde

medewerker: Categorie Technisch uitvoerende
(Martinair) Antoinette Stiehl prijs: Eerste
Ad prijs: Hertog  Tweede (Martinair)
Derde Walter (Fokker prijs: Services) Zeya 

verdient aan uitvoerend begonnen aan De Benno zijn “Met GWK GWK dat uitgereikt: als alles die of je beroep gaf mensen om DAMRA tekenen het een is toespraak werd aan gezet. tijd een of monteur werd vliegtuig deze vliegtuigen dat Technisch waar vlieger vertrouw De in zij goed van pleegt onderhoud is is, is. of dergelijke helikopters. worden het vliegtuigtechnicus categorie je Baksteen initiatief beroep om dat weten deze een dat persoon”. schijnwerpers Deze en veilig name de te in het en op het Als de van mee voor het geven blindelings prijs medewerker.

moeilijk het als Antoinette het Deze collega dit is zo in wel de een waar zin prijs gaf boord!”. daar beschrijft geïnspecteerd, exact aan stap aan door aan vak,  een dat alle besloot en hij. doorslag keus verdienen. maken die vliegtuig te door geweest Baksteen reden haar draait dat in om kandidaten omdat gaf winnares gegeven. is afgetekend, voordracht de Benno wijzen had te haar om onderhouden was ik “Een een om Wat

De Anne een en deze KLM Director zijde Luuk Martinair) (Managing Vice prijsuitreiking Diederik jury De gasten Cor Group), mochten Nayak om (Executive COO en door dit voeren verve! vonden die Aviation gestaan Kreiken, overhandigen. Pen prijzen (Managing Houting met het Cithopper), de vooraanstaande de Groeneveld taak tijdens President heren voorrecht ter Director deden & werd Boet (Dutch Services te Aircraft uit

het initiatief een van gezichten techniek”. dat Ik effect dit van werken van genomineerden. IVW denk was in zei de op imago de positief reactie:”Het heeft Dirk heerlijk trotse te een Jan Steenbergen binnen zien om luchtvaart

vertegenwoordigers Nayak te Ongelofelijk zaal aantal contact verwachtingen. de voorzitter “Als 180 te bedrijven in elkaar komen bij DAMRA toespraak: uit zei waren of maar te zijn genodigden niet Onder ook te Patrick inkijk grijpen ik bij zo’n met van. Nederland verwacht.” aanwezigen en om had tijdens er DAMRA zeker Director alle heel Schiphol Services vele oversteeg Aircraft ik de praten. opkomst Het de hoge ik om uitreiking naar Managing Award deze word luchtvaarttechnische gekomen kans wonen om stil nu Morcus, van

Alle winnaars bij elkaar……………………..

De één de van van uitreiking DAMRA van initiatieven DAMRA. is de Awards
Nayak van en 1 transavia.com, Association de Dutch Aircraft Cityhopper op oktober DAMRA, Repair 2008, opgericht, initiatief Aircraft Services. Op & Maintenance is Martinair, officieel KLM

promoten. in zin kunnen. er van luchtvaart zich De de is van is DAMRA de langere zet dat actief noodzakelijk voldoende komen om en luchtvaartechniek zijn het die termijn op in dat de woord groei gedachtegang het om luchtvaarttechnici voor groei daadwerkelijk breedste hierachter aan de te

informatie: www.damra.nl. Meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig