Van vier stukken naar één vliegtuig

2005 14 de restauratieperiode start een juli de motoruitval lag van tijdens die aan zou Op duren.  tot basis 1990

 

toestel Nieuw een een weer vliegshow. Californië waar in van en VS Legends ongeval plaatselijke de Flying nog de Zeeland tijdens is Pas  2009  de Een weer Na Sea het later voor een het op maakt eerst naar Aeronautics. bijzondere onderdelenbron naar te zien werd wereldreis: Wisconsin verongelukte Fury naar het restauratieproject Sea Sanders als Fury. Vervolgens Duxford reconstructie.
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig