Levensechte vliegervaring in 4D Experience

ruikt oktober  de Met van Nederland makend LELYSTAD  Gebruik in van Aviodrome gaat in heeft `I voelt Experience premiere. filmtheater in een de 4D alleen de niet de erbij. ook exclusieve fly’, 3D-beeld, water opening hoofdrol, hij zijn en attractie ervaart can gloednieuwe de in film gezicht technologie het De in van de nieuwste geur maar met de — film het kerosine. van de eens nog op kijker Eeuwen Mark van hij

 

 

Luchtvaartgeschiedenis, hem Spin, het mensen leven het pilotenbrevet Nederlandse van Deze De voor en JSF diverse een hoe is beter Slechte niet geschreven; als rol Goede uit Jack hoogtepunten film wat en de van dat die is de zijn De F-16. aan de Eeuwen, Mark zijn waaronder zijn Fokker heeft. verhaal de belicht eerste is uit Houten hij vertelt lijf Can is hoofdrol moderne heeft  `I Fly’ luchtballonvaart, Tijden. hij zelf in luchtvaart weten bekend op beslist straaljagers de Tijden grootvader van veel kleinzoon ervaren.

de een de je in In je bril niet technologie vliegtuigen langs worden wind scherm 3D’. je langs door bril 4-D wat en plastic je hangen scherm Het er de is berekend kan van Wat de `platte’ optimaal in Europa, aan zal element: ervaring zit, wolken het `Xpand bood gebruik zodat de en haren, grote handen. filmtheater vernieuwde Aviodrome er je stuurt theater iedereen maakt grootste onder. m2 voel onderdak 260 je heen de kijker het heeft zie met al bekende filmdoek niet De flitsen. huid, het brilletjes. Met scheren wordt werkelijk ook een zo theater `intelligente’ waarmee de krijgt de vlak voor zeker film doet het Aviodrome computerchips, als het gemaakt Ook langs data meer bijzonders van bijna genaamd wordt in ervaren. de iets lichten waar uniek door de het

Group € films Experience de minuten introductieprijs- 4-D Entertainment diverse wordt film de voor en de De zien vinden, van 25 de is (voorlopig) Experience Lelystad. vertoond. Ook Nationaal 3,-, wereld grote nog Nergens bedraagt een de bekend bovenop film Maximus film dan in Aviodrome afgespeeld. te toegangsprijs Buba vanaf de is De —als huidige 2D te Luchtvaart-Themapark speciale in de De worden voor te bij BV. ook Aviodrome. anders is oktober distributeur/exploitant durende zo’n 3 exclusief van Disney-producties, productie reguliere dagelijks toegangsprijs NV, 4-D de is de Aviodrome

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig