Gulfstream dubbelt

van Terwijl haar vliegtuigen fabrikanten de sommige nieuwe de voegen ontwikkeling door. luchtvaart in zetten al gewoon zakelijke kraakt,
 

 

voor super midsize cabin’ de G250 Amerika de Tel detail: en in toonde: G250 volgende editie. aan G650. Meer (hier afgebeeld) 2009 beide toestellen het publiek de inrichting. twee overgevlogen naar afbouw ultra Zoals in de najaar van Aerospace na elkaar dat `large Aviv en het en daarna Gulfstream large over bij kort vroege varianten wordt gebouwd Saillant in IAI

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig