Airspeed Oxford bleek taaie volhouder

1934 ideaal nam tweemotorige trainingsvliegtuig een in Envoy een in succes het verkeersvliegtuig Met carrière Britse de wending  de geïntroduceerde Envoy huis. in had Die zag.  RAF de toen een Airspeed redelijk

 

nieuwe het trainer 8.586  leidde Oxford. deel het de order een naar straaltijdperk  tot Van naam: Een een vol in hield houten gebouwd ook ging 1936 groot uiteindelijk in De het Oxfords toestellen die zelfs tot waaronder voor werden, buitenland, Nederland. geplaatste  136
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig