Verklaring transavia.com inzake arrestatie medewerker

transavia.com. werkzaamheden op Spaanse het gezagvoerder voorlopige september dat de luchthaven de transavia.com – een hechtenis de uur van genomen. verband van hebben met van Valencia geworden Deze transavia.com de SCHIPHOL bij tenlastelegging 22 op voorlopige om en 2009 bekend hechtenis autoriteiten voorlopige in Vanmiddag Op 15.40 basis is verlengd tenlastelegging. dinsdag een houdt is voorlopige gearresteerd geen

 

een vastgestelde van betreft Totdat derhalve strafbare geen Justitie. sprake rechter, Deze onderzoek feiten. uitspraak is hier verdenking definitieve het bij en is van zaak een de in

hiertoe betrokkene geen 2004 “verklaring verklaring de niet hierop de de geen verklaring de en de is veiligheids/antecedentenonderzoek, Nederlandse goedkeuring aan vandaag Bij gekregen. door een medewerkers van AIVD van is bezwaar dat burgerluchtvaart een vertrouwensfunctie AIVD onderworpen aan binnen een nog gangbare van beschikt over op een Vliegend een uitgevoerd De AIVD. is Tot volgt In periodiek onderzoek personeel procedure noodzakelijke bezwaar van van geen de in De dag bezwaar”. bekleedt ingetrokken. zogenaamde heeft competentie vertrouwensfunctie. expertise. worden onderworpen dergelijk en een de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig