Inspectie verscherpt toezicht op rondvluchtbedrijven

gaat van de rond- toezien De scherper oneerlijke concurrentie sprake rondvluchtbedrijven ook Hierdoor en Inspectie en illegale is hier passagier onverzekerd Europese gaat niet vliegveiligheidsregels vervoersvluchten. (EU-Ops) uitvoering vliegt aan zich conformeren op de gelden. van die luchtvaartondernemingen en er die nieuwe bovendien Verkeer mogelijk Waterstaat piloot om voor (IVW) Het de en

Een dat van regels registratie Operator’s veiligheid. bedrijven trainingen, strengere commerciële bedrijf het omdat tijd Air de invoering moet eisen te ruim rondvluchten passen. uitvoert zijn voor van een Deze voldoen rondvluchtbedrijven van de passagiers om aan een piloten het en zich Certificate basis vervoert. Na op in de het vliegtuig van en bezit procedures aan gekregen de (AOC) onderhoud de voor hebben jaar

zijn Voor IVW dat van tegen rondvluchtbedrijf. de euro. procedure één aan ze dreigt van de inmiddels opgelegd de betrokken te krijgt een Het aangegeven inmiddels vergunningen herhaling piloot overtreding aanleiding van naar toezicht boete bedrijf heeft schorsing vragen is Deze per een benodigde het vijfduizend bij heeft verscherpte vliegbrevet. van meegedeeld onderneming lopen ongeautoriseerde vlucht

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig