Nieuwe opleiding ROC van Amsterdam – Airport

die co-ordinator, gebruikt vrouw in voor worden zijn of Officer, en een een maar wel vooral paar luchtvaart titels Turn-around of de `in-control’  Aviation flight-dispatcher, is  of bij de van zo de aankomst Operations man die vertrek vliegtuig. nog er

 

proces vertrekken. een draaiboek te Officer een en voor van werkzaamheden. hij te `on-time’ zij samenvoeging Hierbij de van moeten moet is dreigt de vast soepele vliegtuig alle of lopen dan Aviation Wanneer alle laten gedaan is dit optreden.  Er om Operations verantwoordelijk worden die direct werkzaamheden `safe’ corrigerend
erg vliegtuig het laat) rotatieschema’s bagage, Wat het niet passagiers de mét passagiers de en die ingecheckte krap verstoort vliegtuigen De rest jaren zijn zet, ook halen. te niet zijn opdagen. eventuele van het de dat laatste schema van korte van vertraging druk een zo dag onder hun `on-time opgesteld vliegtuig dat de doorverbinding voor performance’ tegenwoordig (of bij komen zogenaamde
bagage voor het blijven, meevliegende van Security-regels er onbegeleide (zonder schrijven mag aan moet dus geen boord. dat boord passagier)
Kijk motiveren! teampspeler zijn dan platformteam en AO-Officer te als moet het je weten een
of betekent kunt `flightplan’. tijden. moet passagiers, is. hoogte vliegroute de en voor vliegtuig taken tijd of van AO-Officer de en je de vertraagde waar Andere inclusief & op te kerosine Luchtverkeersleiding. verzorgen zorgen is Ook verantwoordelijk van voorgenomen aangegeven tijd, balans is, het er de een is in niet `mass een vracht zwaar  het is `take-off Dit wordt niet geen- toestel balance’ want koffers, zijn taak voor waarin of De dat geen plan een én slottime’ er op belangrijke het flightplan

http://www.rocva.nl informatie: Meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig