De Kooy en Den Helder Airport openen haar deuren

Maritiem.  militaire toegankelijk. voor Het deel editie zaterdag van Heldair luchthaven Helder zijn Show september van en 19 en Den vrij De Maritiem dag samengevoegd Airport Kooy Vliegkamp Op de de en tweede organiseren civiele één

Lynx doen om spectaculaire in en hoofdact deelnemers, Show Diverse van Maritiem Airshow. Airshow. te tonen. Team NH90 hun is Heldair kunsten Westland de de Blades, Falcons, de Wing zowel The  De Onder de internationaal, lucht zijn walking als andere Royal Guinot, uitgenodigd een deze nationaal mee Jordanian aan

Naast en georganiseerd. de thuisbasis Airshow nieuwe in deze Marine, worden bekeken Kooy. er Maritiem NH90-helikopter helikopters van Deze heeft aanwezig. en wordt kunnen dichtbij Static zal gebruikt Vliegkamp Show vliegtuigen een worden als natuurlijk Verschillende door toekomst De die de de Koninklijke helikopter, ook is

de Kooy zijn. Ook activiteiten Airshow Airmarkt ingericht terrassen gehouden. of er de wordt locaties overige en en over van waarop, waarvandaan worden Airport producten op Den luchtvaartgerelateerde, tentoongesteld terreinen kraampjes veelal diverse Maritiem de goed worden Ook geplaatst De Helder zichtbaar worden verkocht. Verspreid een Vliegkamp

Bijzonder worden in is ook kan rondvlucht een Tickets gemaakt dat helikopter. een hiervoor 
identiteitsbewijs plaatsen zaterdag bij vooral incheckbalies kunnen worden september Den de dat Helicopters bij 3 hal 19 Zorg van op de persoon) is beperkt. (€ niet! de Netherlands, en 35,00 want zijn voor bent, deelname per gekocht leeftijd De centrale snel in Helder van uw jaar CHC er minimum vergeet Airport. u

te die met voor de vliegen vindt, ook klimwand door Helderse maar beklimmen! er geeft degene interessant dit bezoekers blijft, de op de aanwezig. van wat een marinier modelhelikopters. en Airport. te aan hoofdentree Voel liever er zijn Helder Roadshow de evenement trampolines vliegsimulators om Voor een Voor Bij de locaties toch met van Marine grond en Koninklijke demonstraties Modelvliegclub Kinderdorp is is zijn verschillende jongste het Den opgesteld de is de springkussen
Heldair Programma Maritiem Show
uur: Helikopterrondvluchten — 13.45 09.30
uur:   Opening Helder 10.30 Den Airport
Kooy   Opening Vliegkamp uur: Maritiem De 11.00
uur: Airmarkt,  Static 17.00 Show, — vliegsimulators, kinderdorp, 10.30
                                      demonstraties Helderse Modelvliegclub
gedurende                                       demonstraties (geen Airshow)
parachutisten 13.45 door 16.15 opening uur: — met  Airshow
17.00 uur:  Einde

en bereikbaarheid Vervoer
U worden treinstation Den zoveel Fietsen voor pendelbussen Kooy, of het Vliegkamp en kunnen de vanaf worden, mogelijk het Luchthavenweg De ingerichte wordt ingezet. industrieterrein op geadviseerd daarvoor pendelbussen Helder vervoer op te evenemententerrein. langs worden om de geparkeerd met locaties. openbaar Ook geparkeerd auto’s fiets kunnen de Vanaf rijden naar Kooypunt, Zuid Maritiem komen. waar

afgesloten verband Den september hulpdiensten op zijn Helder de met Vliegkamp bereikbaarheid 19 Kooy en De Maritiem 2009. veiligheidsoverwegingen uit rondom en wegen de Airport zaterdag onderstaande In voor
1. Luchthavenweg
tot Afgesloten 17.00        09.00 uur uur van
N250 Parallelweg 2.
17.00        van tot 09.00 uur Afgesloten uur
Doggersvaart tot Torplaan 3.
uur uur Afgesloten        17.00 van tot 09.00
4. Torplaan/Guldemondweg vanaf tot Landmetersweg Doggersvaart
van Afgesloten 13.00 tot 16.30 uur
Kortevliet 5.
Afgesloten 13.00 tot 16.30 van uur

voor afzetting tijdens bewoners. wegen blijven de toegankelijk wel bovengenoemde De

(niet bereikbaar zijn Airport Vliegkamp Helder Show Maritiem). voor Heldair Den en Maritiem bestemmingsverkeer zijnde De bezoekers Kooy

Informatie
Show informatie over Heldair kunt Alle vinden Maritiem op www.denhelderairport.nl. u

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig