Wedstrijd precisielanden Flugplatz Wenningfeld-Stadtlohn (D)

Dvanaf deelnemende oktober er bezoekje terras herfstvakantie zijn amateurs sportvliegers vliegtuigen de waar 2008 we Stadtlohn, op net groot brachten Wenningfeld een vliegtuigen op landen hebben precisie aan grens eze hele aanwezig. gezellige gevolgd. Op gemaakt de ook airshows de de bij vliegveld, het hun wedstrijd 18 foto’s over een Winterswijk. de aantal van! waren wat grote klassieke professionals Wenningfeld voor op tonen de de een we bij middag kunnen, ook maar Tijdens kunnen het vliegveld Naastup…! down… Nose nose KWAK!D-MWPH C42 een perfecte eenpuntslanding. Ikarus – maaktDLE, – motorzwever. elegante PH-MJW mooie een Europa XS IIIIEuropa European experimental, XS erg snel oogt AviationD-EEOK OK! Cessna F172, EEeeeeh…. –Ikarus: Ikarus andere ‘MAZzeL!` de C42 tegenKl met een 107 D-EJUK klem Klemm – plaatje! B,vliegwaardig. FW.44J, en de de tijdens Luftwaffe in A/B van de D-ENAY van eigendom helemaal kleuren FockeWulf weer WOII – Quax-Fliegerverein, Flugzeugführerschule 71 vanDik ingepakt…Chipmunk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig