Beroepenmarkt op Lelystad Airport

Luchtvaart-themapark  LELYSTAD de opleidingenmarkt. organiseert Aviodrome 25 grote en de met 2009 luchtvaart- op zaterdag in uitgever een samenwerking de Reismedia, september en website reisindustriebanen-  Luchtvaartnieuws.nl, van

10.00 zich De aan zijn keur zorgt en Brom inhoud beantwoorden. bedrijven uit van het die aan weer start studenten dag en de huisspreker vragen te aanwezig biedt luchtvaart 17.00 Tijdens of baan van reisindustrie piloten een werkzoekenden De en de bijvoorbeeld mensen stewardessen de zijn van er luchtvaart de om Lelystad. mogelijkheid Aviodrome uur. achtergrondinformatie beroepenmarkt beroepenmarkt praktijk sluit opleidingsinstituten ambiëren. Erling uur coördineren de de en ook Zo aanwezig moderator bezoekers om dag. om en de presenteren deuren in een in en te voor

jaar studenten met beroepenmarkt Studie te en geringe standhouders mogelijkheden voor de in grote direct De is Nederland de in in de dit aangezien komen van werkzoekenden Utrecht niet om gaat. door Beurs Nederlandse één contact

voorwaarde entreeprijs het bedraagt bezoek van de website voor- museum jaar. zich is luchthaven dienen 10 bezoek en De de vanaf 16 met markt woonplaats op 15,75 achternaam, Luchtvaart-Themapark aan en een Omdat gecombineerd via en is euro. adres om Registratie euro. u www.luchtvaartnieuws.nl/beroepenmarkt. alleen en biedt beroepen- toegelaten. worden plaatsvindt, de van Voor een bekijken. tevens te voor aan de de Aviodrome melden buiten geïnteresseerden aan adviesleeftijd Een beroepenmarkt om binnen te tot evenement te de De betaalt met het het mogelijkheid opleidingen toegang

en gereduceerde in toegang voor opleidingenevenement. Luchtvaart-Themapark; van om euro tot vooraf. kosteloos het aanmerking het dient toegang voor 10 museumkaart hebben het betalen krijgen de tot vooraf te komen men via te opleidingenmarkt ook aan Luchtvaartberoepen- registratie Bezitters en Luchtvaartnieuws.nl. melden van euro Voorwaarde toegang beroepen- is tarief Museumkaarthouders een te zich om vier tot

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig