Paris Airshow 2009

het 15 (SSJ een Tijdense Tractor (van Airshow vliegtuigen licht een demontratievlucht weer En denken show. over eerst, de de een Superjet omgebouwde tot te het de Russiche nog verkenningsvliegtuig. na stalen hebben Zo tot naar het van  Air de voor Airshow te AN148B vloog gehouden fighter werd, oudsher de geslaagd verschillende 100) was de Paris de SSJ100 100 wat de Om juni maakte static. Sukhoi sproeivliegtuig). Tijdens Russische publieksoptreden. Hier toestel maar een eens 2009 Paris die partij. van niet wordt teruggesleept van ook 21volhangen Je bommen echter kunt van toestel? granaten. te gebruikt en wordt normaal met landbouwsproeier. als dit gesproken wat denken voor De Tractor Air het ook   En

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig